Als totaalinstallateur verzorgen wij alle woning gebonden installaties voor diverse soorten woningen.

Staat u op het punt om te bouwen of verbouwen? Of het nu gaat om een vrijstaande villa, een twee-onder-één-kapwoning, de ontwikkeling van een nieuwe woonwijk, een recreatiepark of de bouw van een appartementencomplex. Wij gaan voor mooi, functioneel en duurzaam!

Wij hechten veel waarde aan uw eigen inbreng en betrekken u vanaf de allereerste ontwerpfase tot aan de voltooiing van het bouwproject. Wij zijn er om te luisteren, te adviseren en te installeren. Alles volgens uw wensen, zodat het bouwproces soepel verloopt.

Elektra

De buitenlamp die automatisch aanspringt, slimme lichtschakelaars voor energiebesparing of het aanleggen van een laadpaal voor uw auto. Onze elektriciens zorgen dat alles samenkomt in de groepenkast. Veilig en goed. Ook kunnen we u adviseren over energiezuinige oplossingen.

Elektra

Verwarming

Thuiskomen na een lange werkdag. Niet te warm, niet te koud. Perfect! Warmtebeleving verschilt per persoon en is erg belangrijk voor uw comfort. Tegenwoordig zijn vloerverwarming en een slimme thermostaat in combinatie met een warmtepomp niet meer weg te denken als verwarmingsoplossing. Door onze ruime ervaring in het bouwen van woningen hebben wij een verwarmingsoplossing voor elk type woning, afgestemd op uw wensen en levensstijl.

Verwarming

Warmtepompen

Haal de warmte in huis met een warmtepomp en geniet van een comfortabel en warm thuis. De warmtepomp haalt warmte uit de lucht, de grond of het water en gebruikt dit om uw huis te verwarmen. Het verbruikt energie, maar veel minder dan traditionele verwarmingssystemen. Hierdoor is het milieuvriendelijker en helpt het om de energierekening te verlagen. Het is een handige manier om uw huis warm te houden op een efficiënte en duurzame manier.

Warmtepompen

Loodgieterswerk

Deze werkzaamheden spelen zich vaak af ‘achter de schermen’, maar zijn onmisbaar. Wij zorgen voor een goede aansluiting van tapwaterinstallatie. Daarnaast hebben wij ruime expertise in zinkwerk, hemelwaterafvoer en riolering.

Loodgieterswerk

Sanitair

Even ontspannen, een momentje voor uzelf. Er zeker van zijn dat u kunt genieten van een warme douche. Wij leveren en installeren prachtig én functioneel sanitair, waarmee u kunt genieten van een warme douche. Daarnaast kan het gebruik van een waterontharder ervoor zorgen dat u langer van het sanitair kunt genieten.

Sanitair

Ventilatie

Huizen zijn steeds beter geïsoleerd, maar goede isolatie vraagt om slimme ventilatie. Onze ventilatiesystemen zorgen voor frisse lucht in uw woning.

Een ventilatiesysteem voert vervuilde lucht af, zoals vocht, kookgeuren en CO2, terwijl het tegelijkertijd verse buitenlucht naar binnen brengt. Hierdoor wordt de luchtkwaliteit binnen op peil gehouden en kunnen vochtproblemen worden voorkomen. Hierin zijn verschillende opties beschikbaar. Samen met u bekijken we wat voor uw situatie de beste oplossing is.

Een WTW-unit, of warmteterugwinningsunit, haalt vervuilde lucht uit huis en vervangt deze door frisse lucht van buiten. De luchtkwaliteit wordt hierdoor verbeterd. Het grote verschil met een standaard ventilatiesysteem is, dat deze unit de aangevoerde lucht opwarmt met de lucht die het afvoert. Dit gebeurt in een compact systeem met twee gescheiden luchtstromen. Hierdoor is het mogelijk om de temperatuur in uw huis op peil te houden zonder dat er onnodig warmte verloren gaat.

Ventilatie

Koeling

Waar u in de winter graag een warm huis binnenstapt, is dit in de zomer precies andersom. De zomers in Nederland worden steeds warmer. Om het in huis toch aangenaam te houden bieden wij verschillende mogelijkheden om uw huis te koelen. Denk hierbij aan actieve koeling met een warmtepomp, maar ook het installeren van een airco is een veel gekozen oplossing.

Koeling

Domotica

Zie het als een soort slimme woningautomatisering. Het betekent dat u verschillende installaties in huis handig zelf kunt regelen en bedienen. Denk hierbij aan de verlichting, ventilatie, verwarming of beveiliging. Of u nu thuis bent of ergens anders. Alles is met elkaar verbonden, op afstand bedienbaar en op elkaar afgestemd. Uw huis wordt hierdoor comfortabeler en efficiënter. Het kan u zelfs helpen om energie te besparen.

Domotica

Zonnepanelen

Met zonnepanelen kunt u zelf energie opwekken en daarmee besparen op de energiekosten. Ook de opslag van opgewerkte energie met behulp van accusystemen is in opmars. Het is belangrijk om uw energieverbruik en toekomstige groei in energieverbruik goed in kaart te brengen. Onze adviseurs kunnen u helpen bij het maken van de beste keuze die past bij uw woonsituatie. Neemt contact met ons op via Loohuis Energie.

Zonnepanelen

Beveiligingstechniek

U hebt een gezellig etentje of u gaat op vakantie. Dan wilt u er zeker van zijn dat uw huis tegen inbraak is beschermd. Met een inbraakinstallatie of een camerasysteem kunt u onbezorgd op reis. Daarnaast bieden wij oplossingen zoals intercom en toegangscontrole. Als gecertificeerd BORG-E beveiligingsbedrijf hebben we diverse oplossingen om uw eigendommen zo goed mogelijk te beschermen. Laat u adviseren door Loohuis-Meulenbeld Beveiliging.

Beveiligingstechniek

Verduurzaming

Verduurzamen is momenteel een onderwerp waar u veel over hoort. De verschillende termen en mogelijkheden lijken wel oneindig. Wij kunnen u helpen met een verduurzamingsadvies voor uw eigen situatie. Denk bij verduurzaming bijvoorbeeld aan het plaatsen van zonnepanelen, warmtepomp, ketelvervanging, ventilatie en aircosystemen.

Verduurzaming

Service en onderhoud

Comfortabel, warm en veilig wonen, dat wilt u ook. In huis wilt u kunnen vertrouwen op goedwerkende installaties. Door regelmatig onderhoud voorkomt u verrassingen. Uw installaties gaan langer mee én blijven zuinig in gebruik.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en abonnementen, klik op de volgende link om naar de website van Loohuis Service te gaan.

Service en onderhoud

Neem vrijblijvend contact op

Contact opnemen

Ben je op zoek naar specifieke informatie van een van onze vestigingen? Klik dan naar de desbetreffende vestiging en vul het formulier in.