Wij adviseren u voor het vinden van de juiste duurzame energieoplossing.

Vanuit Loohuis Advies dragen we bij aan het verduurzamen van gebouwen. Wij ontwerpen energiezuinige én comfortabele installaties. Dit doen we door meerdere installatieconcepten te onderzoeken en te beoordelen. Als onderdeel van de Loohuis Installatiegroep beschikken we over de noodzakelijke praktische kennis aangevuld met benodigde theoretische kennis.

In het kort: We laten de praktische kennis terugkomen op de engineeringstafel en maken ontwerpen die werken!

Lees verder

Woningen

We bieden duurzame energieconcepten voor woningen met aandacht voor wooncomfort. Vanaf dag één gaan we samen aan de slag. We maken diverse concepten door middel van BENG-berekeningen, om tot een optimaal ontwerp te komen op basis van zowel installatietechnische als bouwkundige uitgangspunten. Bovendien beschikken we over eigen erkende BENG-adviseurs voor inzicht in de energiezuinigheid.

Woningen

Utiliteit

Wij bieden duurzame energieconcepten voor gebouwen. Vanaf dag één gaan we samen aan de slag. Met geavanceerde software simuleren we het gedrag van gebouwen, waardoor we op basis van deze gegevens een integraal energieconcept kunnen aanbieden. Dit omvat niet alleen een kostenraming, maar ook inzicht in de onderhoudskosten. Bovendien beschikken we over eigen erkende BENG-adviseurs voor inzicht in de energiezuinigheid.

Utiliteit

Duurzame energie

We bieden innovatieve en vooruitstrevende ontwerpen voor energiezuinige installaties. We maken gebruik van zowel thermische als elektrische energieopslag, gecombineerd met zowel elektrische als thermische energieopwekking, om volledig autonome gebouwen te engineren. In overleg met de opdrachtgever bepalen we de mate van zelfvoorzienendheid die een gebouw moet hebben. Daarnaast passen we energieopslag toe om beperkingen in verband met congestie van de aansluiting te verminderen of om het gecontracteerde vermogen te beperken (peak shaving).

Duurzame energie

Wet- en regelgeving

Bij ons werken gecertificeerde adviseurs die expertise hebben op verschillende gebieden, waaronder BENG-berekeningen, informatieplicht, onderzoeksplicht, energielabel, EED, en meer. Onze adviseurs staan klaar om u te informeren en te adviseren.

Wet- en regelgeving

LOOHTS

LOOHTS richt zich op het ontzorgen van beheerders en eigenaren van bedrijfsgebouwen. Zij staan namelijk voor een flinke verduurzamingsopgave, omdat kantoorgebouwen vanaf januari 2023 label C moeten hebben en in 2030 label A.

LOOHTS is een samenwerkingsverband tussen Loohuis Installatiegroep, Loohuis Advies, Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn, Ter Steege Advies & Innovatie en Wildvank Gevelspecialisten. Deze vijf bedrijven bundelen hun kennis en ervaring in bouwkunde, gevelrenovatie en installaties tot integrale verduurzamingsoplossingen op maat.

LOOHTS

Neem vrijblijvend contact op

Contact opnemen

Ben je op zoek naar specifieke informatie van een van onze vestigingen? Klik dan naar de desbetreffende vestiging en vul het formulier in.