Samen vinden we de beste duurzame oplossingen voor uw bedrijf.

Wij begrijpen als geen ander dat energiebesparing en duurzaamheid steeds belangrijker worden voor ondernemers. Daarom bieden wij verschillende oplossingen aan om jouw bedrijf te verduurzamen en kosten te besparen op de energierekening. Daarnaast helpen we je graag bij het verkrijgen van subsidies en financiering voor je duurzame investeringen. Onderstaand enkele voorbeelden van verduurzaming wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees verder

Zonnepanelen

Bedrijven zijn steeds meer op zoek naar manieren om hun bedrijfsvoering te verduurzamen en kosten te besparen op energie. Zonnepanelen zijn daarbij een gewilde keuze. Zonnepanelen zijn namelijk niet alleen een duurzame energiebron, maar zorgen ook voor een flinke besparing op de energierekening. Wij bieden een totaaloplossing van advies, installatie tot en met onderhoud.

Lees meer op Loohuis Energie.

Zonnepanelen

Warmtepomp

Er bestaan diverse soorten warmtepompen en opties voor uw gebouw. Wij kunnen u informeren over de verschillende mogelijkheden, van hybride warmtepompinstallaties (waarbij een CV-(gas)ketel samenwerkt met een warmtepomp om uw gebouw te verwarmen) tot een all-electric warmtepomp (waarbij uitsluitend een warmtepomp wordt gebruikt zonder CV-(gas)toestel, om uw gebouw te verwarmen). Zo kunnen wij u adviseren over de beste keuze die aansluit bij zowel uw gebouw als uw wensen.

Warmtepomp

Ketelvervanging

Wanneer de CV-ketel in uw gebouw aan vervanging toe is, kunnen we deze uiteraard vervangen. Maar dit is ook een goed moment om de techniek eens te bekijken naar verdere opties. Hiermee kunnen wij u ondersteunen naar bijvoorbeeld een duurzamere installatie.

Ketelvervanging

Klimaatinstallaties

Elk gebouw is uniek en de wensen en functies van elke ruimte kunnen verschillen. Samen met u bekijken we de meest geschikte oplossingen voor een optimaal en comfortabel binnenklimaat per ruimte. Door de gewenste eigenschappen in kaart te brengen, kunnen we doordachte keuzes maken voor de klimaatinstallatie in elke afzonderlijke ruimte, met aandacht voor aspecten zoals verwarming, koeling en ventilatie.

Klimaatinstallaties

Verduurzamingsadvies

Loohuis beschikt over een eigen advies B.V. voor de adviestrajecten van zakelijke klanten met nieuwbouwprojecten, grotere renovaties of uitgebreide verbouwingen. Loohuis Advies bespreekt samen met u de specifieke wensen, en ontwikkelt een afgestemd plan voor uw project, waarbij uiteraard ook rekening wordt gehouden met de recente wetgeving en verplichtingen.

Verduurzamingsadvies

Neem vrijblijvend contact op

Contact opnemen

Ben je op zoek naar specifieke informatie van een van onze vestigingen? Klik dan naar de desbetreffende vestiging en vul het formulier in.