Woningbouw

Of het nu gaat om een vrijstaande villa, een twee onder één kap woning, een geheel nieuwe wijk, recreatiepark of appartementencomplex, de koper of investeerder wil zijn of haar eigen wensen kunnen inbrengen. Juist daar zijn wij goed in!
Bij ons is het verwerken van deze wensen een belangrijk onderdeel in de zorgvuldige voorbereiding van elk woningbouwproject zodat niet alleen de opdrachtgever zijn of haar wensen vervuld ziet maar ook de bouwer vlot kan blijven bouwen.

Lees hieronder wat we voor u kunnen betekenen.

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden loodgieterswerk, sanitair, verwarming (cv-ketel, hybride warmtepomp en warmtepomp), koeling, luchtbehandeling, domotica en elektra zodat u fijn en comfortabel kunt wonen. Als gecertificeerd installateur mag u van ons zorgeloos vakwerk verwachten, gericht op een langdurige samenwerking met de bouwers én gericht op tevreden bewoners.

Verwarming

Wilt u een nieuwe woning bouwen voorzien van een duurzame en energiezuinige warmtepomp? Of wilt u verbouwen en heeft u een nieuwe cv-ketel, hybride warmtepomp, boiler, thermostaat, nieuwe convectoren of radiatoren nodig? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen dat u er weer warm bij zit!

Onderhoud voeren wij uit via onze eigen servicedienst: Loohuis Service.

Warmtepompen

Een volledig elektrische warmtepomp zorgt voor verwarming van je huis en warm water in de badkamer en keuken. De warmtepomp vervangt de HR-ketel op gas. Deze heb je dus niet meer nodig. Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht, bodem of het grondwater en maakt daar een bruikbare temperatuur van. Je combineert een volledige warmtepomp met een voorraadvat voor warm water en lage temperatuur verwarming, zoals vloerverwarming, wandverwarming of speciale radiatoren die op lage temperatuur werken.

Een hybride warmtepomp werkt samen met een HR-ketel op gas en is geschikt voor huizen met matige isolatie. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de lucht en maakt daar een bruikbare temperatuur van. Als het buiten te koud is, springt je HR-ketel bij. Je HR-ketel zorgt ook voor warm water in de badkamer en keuken. Een hybride warmtepomp is goedkoper dan een volledig elektrische warmtepomp.

Wij hebben een eigen kenniscentrum voorzien van diverse warmtepompen waar we monitoren, waar onze medewerkers scholing krijgen en waar u een kijkje kunt nemen.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in warmtepompen en ontwerpen het warmtepomp systeem dat het beste bij uw woning past zodat u het ook in de winter lekker warm heeft en u niet te veel energie verbruikt.

Loodgieterswerk

Ook voor het veilig aanleggen van leidingen, het verhelpen van lekkages, (vervanging van) dakgoten, dakwerkzaamheden (van EPDM tot bitumineus), isolatie en werkzaamheden aan het riool kunt u bij ons terecht. Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring en staan graag voor u klaar.

Sanitair

Sanitaire producten moeten mooi en kwalitatief goed zijn, goed te reinigen en bij voorkeur goed te combineren met andere elementen in uw badkamer of toilet. U heeft er namelijk dagelijks mee te maken. Werkelijk alle merken zijn te vinden met betrekking tot sanitair en dat voor een aantrekkelijke prijs. Onze medewerkers weten alles op het gebied van baden, douches, kranen, toiletten en radiatoren en adviseren u hier graag in. Uw uiteindelijke bestelling begeleiden en installeren we met zorg zodat u heerlijk kunt douchen en baden.

Ventilatie en koeling

Goede ventilatie is belangrijk voor een fijn binnenklimaat. Dit draagt bij aan een goede gezondheid en vermindert de kans op vocht-, schimmel- en gezondheidsproblemen (denk aan allergieën en luchtwegproblemen). Wilt u meer weten over mechanische ventilatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Zonnepanelen

Wilt u ook energie besparen en een goede bijdrage leveren aan het milieu? Denk dan eens aan zonnepanelen.

Hoeveel energie u kunt besparen met zonnepanelen hangt af van verschillende factoren, zoals de plaatsing, de hoeveelheid zonnestraling en het rendement van de zonnepanelen. Bij ons mag u vertrouwen op een betrouwbaar advies. Ervaren medewerkers zorgen voor een professioneel ontwerp en onze eigen vakkundige montage teams zorgen voor een vakkundige aanleg van de gehele installatie en de benodigde meterkast aanpassingen.

Wij installeren ook zonneboilers en zonnecollectoren!

Domotica

Allerlei elektrische voorzieningen en apparatuur in woningen worden elektrisch of handmatig apart van elkaar bediend. Bijvoorbeeld verlichting, rookmelders, mechanische ventilatie, muziek, de verwarming etc. Domotica kan de bediening van veel van deze systemen gericht aansturen, individueel, centraal of op afstand.

Domotica zorgt voor meer comfort, veiligheid en energiebesparing. Onze specialisten kijken graag met u naar mogelijkheden en oplossingen voor uw woning.

Wij installeren systemen die uw wonen en leven meer comfortabel maken. Naarmate de noodzaak er is (langer zelfstandig thuis wonen) zijn de systemen eenvoudig uit te breiden.

Elektra

Ook op het gebied van elektrotechniek hebben wij alle kennis ter beschikking van advisering, engineering tot het installeren. In overleg met de opdrachtgever zoeken wij naar de beste kwaliteit/prijsverhouding. Aangezien de ontwikkelingen op het gebied van elektra elkaar snel opvolgen, heeft het up-to-date houden van de kennis bij onze medewerkers een hoge prioriteit. Zo zijn wij in staat om de nieuwste ontwikkelingen bij u toe te passen.

Overig

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor:
- Waterontharding
- Warmteterugwinning
- Vervangen dakgoten
- Dakbedekking
- Koeling
- Levensloopbestendig wonen
- Service en onderhoud

Modulair

Bekijk installatie

Utiliteit

Bekijk installatie
Over ons Werken bij Loohuis