Gebouw automatisering

Installaties in en om gebouwen zijn steeds meer geïntegreerde systemen. Wij zorgen voor gebouwautomatisering in woningen (domotica) en bij bedrijven (regeltechniek) voor meer comfort, een veilig gevoel en energiebesparing.

Regeltechniek is automatisering voor bedrijven. Een optimale prestatie op het gebied van energiebesparing, comfort en verlenging van de levensduur van deze systemen is pas mogelijk als daar ook de regeltechniek op afgestemd is. Vandaar dat wij ook de regeltechniek in eigen huis ontwikkelen en samenstellen. De complete engineering, het tekenwerk en het volgens klantspecifieke wensen bouwen van besturingskasten, bedientableaus en verdeelinrichtingen wordt volledig in eigen huis uitgevoerd.

Domotica is automatisering voor woningen: Domotica is een alles omvattend begrip voor apparaten en infrastructuur in en rond woningen en het toepassen van intelligente systemen die het mogelijk maken functies te besturen voor bewoners en dienstverleners. Automatisch schakelen en regelen van verlichting, verwarming, integratie van audio, video, communicatie- en computersystemen dragen bij aan extra wooncomfort. Integratie van systemen voor aanwezigheidscontrole, toegangscontrole, brand- en inbraakmelding vergroten het gevoel van veiligheid.

Retail

Bekijk installatie

Modulair

Bekijk installatie
Over ons Werken bij Loohuis