Schutte Installatie Techniek wordt onderdeel van Loohuis Installatiegroep

Schutte Installatie Techniek wordt onderdeel van Loohuis Installatiegroep

Per januari 2023 is Schutte Installatietechniek Hardenberg onderdeel van Loohuis Installatiegroep. Eind vorig jaar zijn beide bedrijven met elkaar in gesprek geraakt, wat resulteerde tot deze overname.

Schutte installatietechniek is in 1989 opgericht door Evert en Idelet Schutte. In 2005 hebben ze een pand aan de Koningsspil in Hardenberg laten bouwen met een sanitair showroom, kantoren en magazijn. Daar zijn ze uitgegroeid tot een bedrijf met 6 werknemers.

Evert en Idelet Schutte hadden geen opvolgers binnen de familie of de onderneming zelf. De bedrijfsactiviteiten en het gehele team van Schutte Installatie Techniek zijn ondergebracht bij de vestiging Loohuis Installatietechnieken in Hardenberg.

“Voor deze vestiging van Loohuis is het verstevigen van het klantenbestand in en om Hardenberg en de uitbreiding van het team een welkome aanvulling. We zijn van mening dat het team van Schutte een goede versterking zal zijn voor het bedienen van de particuliere markt.” Aldus Frank Bredewold, vestigingsleider Loohuis Installatietechnieken Hardenberg.

Schutte installatietechniek is een bedrijf met jarenlange ervaring. De gelijkgestemde bedrijfsculturen binnen beide familiebedrijven maken de overgang voor de medewerkers laagdrempelig. Met de kennis en ervaring binnen de Loohuis organisatie zijn de relaties verzekerd van een goede dienstverlening op gebied van het steeds specialistischer wordende gebied van de moderne installatietechniek.

“Loohuis is net zoals ons een regionaal familiebedrijf. Voorheen hebben we onderling ook weleens contact gehad met Loohuis en dat verliep altijd goed. Daarnaast was de eerste kennismaking erg prettig, het voelde gewoon goed om met elkaar in zee te gaan.” Aldus Evert en Idelet Schutte.

We heten onze nieuwe collega’s van harte welkom bij de Loohuis familie en wensen hen veel succes en werkplezier toe. Samen sterk in techniek!