Loohuis Installatietechnieken Heeten

Bezoekadres:

Uilenbroekstraat 64
8111 BE Heeten

Tel: 0572 - 388 488
E-mail: heeten@loohuisgroep.nl

Loohuis Installatietechnieken Heeten

Een solide installatiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in nieuwbouw en renovatie van woning- en utiliteitsbouw. Tevens hebben we een afdeling voor klantenwerk en service waarmee we u ook graag van dienst zijn voor verbouwingen, de kleinere klussen aan uw installaties en het onderhoud hieraan.


U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden aan de installaties op het gebied van loodgieterswerk en sanitair, verwarming, ventilatie en elektra. Waarbij de meest moderne, nieuwe en duurzame technieken ons niet vreemd zijn.


Het gehele traject van ontwerp tot oplevering en uiteraard de nazorg en het onderhoud verzorgen we graag voor u, waarbij u als klant centraal staat en onze medewerkers zich maximaal inspannen om uw wensen in te vullen.


Wij hebben een team van circa 60 goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers en spannen ons maximaal in voor een langdurige relatie. Afspraak is afspraak en daar mag u ons aan houden.


Om de kennis van ons team ook in de toekomst op peil te houden bieden we onze medewerkers maximale scholing. Verder bieden we als erkend leerbedrijf in samenwerking met diverse scholingsinstituten stage en leerwerkplekken aan.

Direct contact