Leren én blijven leren bij Loohuis Installatiegroep

Het succes van Loohuis Installatiegroep is gebaseerd op de kennis en kunde van onze medewerkers. Daarom werken wij structureel aan het creëren van een cultuur waarbij medewerkers continu leren en daardoor continu bedrijfsprocessen aan het verbeteren zijn.
Lees hieronder wat wij voor jou én wat jij voor ons kunt betekenen!

Stage, afstuderen en opleidingen

Loohuis investeert in jouw toekomst en vindt het belangrijk jou de kans te geven om je te oriënteren en te ontwikkelen voor een baan in de installatietechniek. Daarom bieden wij de leerlingen van basisscholen, VMBO, MBO en HBO gastlessen, bedrijfsbezoeken, meeloopdagen en meewerkstages aan. Daarnaast neemt Loohuis Installatiegroep op lokaal niveau deel aan de techniekdagen.

Tijdens je stage krijg je de ruimte om Loohuis Installatiegroep als bedrijf te leren kennen, om te zien en te ervaren wat het mooie vak van installatietechniek inhoudt. Je bent uitvoerend bezig en wordt behandeld als een collega van een afdeling of team. Tevens bieden wij HBO-studenten en WO-studenten de mogelijkheid om een (afstudeer-)opdracht of project bij ons uit te voeren. Dit loopt via http://innovatiehubtubbergen.n... Voor stages geldt dat je persoonlijk begeleid wordt door een ervaren werkplekbegeleider en onze leerlingbegeleider van Loohuis Installatiegroep.

Opleidingen

Door de groei van ons bedrijf en de dagelijkse ontwikkeling van de techniek zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s met én zonder ervaring. Wij bieden jou een inspirerende werkomgeving waarin jij je kunt ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers het naar hun zin hebben op het werk. Daarom besteden we veel aandacht aan de individuele ontwikkeling, omdat tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Wij zien de jeugd als onze toekomst en bieden daarom volop mogelijkheden aan Beroeps Begeleide Leerweg–leerlingen. Als BBL-leerling krijg je bij ons een dienstverband aangeboden en ontvang je dus een salaris. Je combineert je werk met leren; afhankelijk van je opleidingsniveau werk je vier dagen per week bij een vestiging van Loohuis Installatiegroep en ga je één dag naar school. Loohuis Installatiegroep werkt samen met verschillende opleidingsinstituten in de omgeving van de onze vestigingen. Op de werkplek word je persoonlijk begeleid door je werkplekbegeleider; een ervaren vakman welke je de kneepjes van het vak bijbrengt. En onze leerlingbegeleider zal je ten aanzien van het schoolproces begeleiden. Rond je je opleiding met succes af, dan biedt dat zo mogelijk mooie toekomstmogelijkheden binnen Loohuis Installatiegroep.

Duaal?
Ons succes is gebaseerd op de kennis en kunde van onze medewerkers, daarom werken wij structureel aan het creëren van een cultuur waarbij medewerkers continu leren en daardoor bedrijfsprocessen aan het verbeteren zijn. Ons doel is om opdrachtgevers een professionele en geïntegreerde aanpak te bieden voor ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer van alle technische installaties in woningen, woongebouwen, utiliteitsbouw, retail en industrie. De wereld om ons heen verandert en door te leren en daardoor te verbeteren willen wij een deskundige partij zijn en blijven voor onze klanten.

Loohuis Installatiegroep ervaart dat afstemming tussen praktijk en onderwijs van essentieel belang is en daarom biedt zij lokaal haar samenwerking ook aan opleidingsinstituten om in samenspraak lesprogramma’s te ontwikkelen.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf, wij bieden de student een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn of haar opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen. Binnen onze organisatie zijn werkplekbegeleiders aangesteld, zij zijn op de hoogte van de eisen van de opleiding en op werkvloer zal hij de student opleiden en coachen. Naast een werkplekbegeleiders is binnen Loohuis Installatiegroep ook een leerlingbegeleider werkzaam, als mentor draagt hij zorg voor de begeleiding ten aanzien van het opleidingstraject.

Interesse?

Heb jij interesse om je bij ons verder te ontwikkelen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Installaties worden steeds complexer en blijven innoveren is dan ook zeer belangrijk. Het is altijd een uitdaging!

Jeroen Nijmeijer,
Projectleider

Mijn functie als planner is soms heel hectisch maar wel heel leuk en afwisselend. Het is een uitdaging om de monteurs op de juiste route te sturen of bij een spoed storing snel te kunnen schakelen.

Merel Willems,
Planner Service, Beheer en Onderhoud

In mijn functie ben ik altijd bezig met de laatste technieken voor diverse projecten van verschillende opdrachtgevers. Loohuis zorgt middels cursussen en opleidingen dat alle werknemers de kennis in huis hebben!

Ronnie Morskieft,
Werkvoorbereider/tekenaar Utiliteit, 37 jaar in dienst

Doordat de techniek zich blijft ontwikkelen, krijgen we elke keer te maken met nieuwe installaties. Dat maakt het werk leuk en interessant. Door het aanbod van cursussen en opleidingen blijf ik mijzelf binnen de organisatie ontwikkelen.

Koen Bekhuis,
10 jaar in dienst als monteur Woningbouw

Meer weten over de mogelijkheden?

Wij vertellen jou graag meer over onze mogelijkheden.

Direct contact

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.