Werken bij Loohuis

Loohuis Installatiegroep is een dynamisch en solide familiebedrijf met installatiebedrijven in Fleringen, Heeten, Zwolle, Hengelo, Hardenberg, Raalte, Apeldoorn, Almelo, Denekamp en Rheine(D). Met ca. 480 medewerkers bieden we opdrachtgevers een professionele en geïntegreerde aanpak voor ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer van alle technische installaties in woningen, woongebouwen, utiliteitsbouw en industrie.

Doordat de techniek zich blijft ontwikkelen, krijgen we elke keer te maken met nieuwe installaties. Dat maakt het werk leuk en interessant. Door het aanbod van cursussen en opleidingen blijf ik mijzelf binnen de organisatie ontwikkelen.

Koen Bekhuis,
12 jaar in dienst als monteur Woningbouw

Loohuis is een goed en sociaal bedrijf, ik werk er al jaren met veel plezier. Door veel afwisselende opdrachten en projecten op het gebied van allerlei technische installaties is geen dag hetzelfde.

Jeroen Nijmeijer,
Projectleider

Mijn functie als planner is soms heel hectisch maar wel heel leuk en afwisselend. Het is een uitdaging om de monteurs op de juiste route te sturen of bij een spoed storing snel te kunnen schakelen.

Merel Willems,
Planner Service, Beheer en Onderhoud

Ik werk met zeer veel plezier bij Loohuis, ondanks dat ik in het jaar 2000 volledig ben afgekeurd en niet meer de bouw op mocht. Na mijn omscholing, werk ik nu op kantoor in een nieuwe functie. Dit geeft wel aan hoe sociaal het bedrijf Loohuis is.

Ronnie Morskieft,
werkvoorbereider/tekenaar, 39 jaar in dienst

Nieuwste vacatures