Finch Building

De modules van Finch Building kunnen onder meer dienen als studentenwoningen, (mantel)zorgwoningen, hotels, huisvesting voor statushouders en als zelfstandige appartementen voor starters.

Duurzame bronnen als zonnepanelen

Lees meer over Advies

Woningbouw

Sanitair

Lees meer over Woningbouw

Woningbouw

Verwarming

Lees meer over Woningbouw

De modules zijn plug and play en kunnen na verloop van tijd worden gekoppeld of ontkoppeld om grotere of kleinere gebouwen of ruimten te creëren. Elke module heeft zijn eigen voorzieningen, zoals een keuken, sanitair en meterkast. Puur op basis van de draagkracht van het hout is het mogelijk om gebouwen van vijf lagen hoog te maken.

Loohuis is exclusief partner van Finch Buildings en verzorgt de installaties in de Finch modules.

‘Gebouwen zijn verantwoordelijk voor maar liefst 36 procent van alle CO2-uitstoot. Door onze modules carbonpositief te maken, dragen we bij aan een oplossing. De modules zijn elektrisch en hebben geen gasaansluiting. Bovendien is de elektriciteit opgewekt door duurzame bronnen, zoals zonnepanelen. De bouw van de modules uit massief hout, in plaats van chemische materialen zoals gipsplaten en beton, heeft voordelen,’ aldus oprichter Jurrian Knijtijzer. ‘Een daarvan is dat het leefklimaat aanzienlijk gezonder wordt, onze gebouwen hebben bijvoorbeeld geen last van problemen zoals schimmel- en toxinevorming.’

Nieuwbouw 4 woningen Apeldoorn

Vorige referentie
Over ons Werken bij Loohuis