10 jaar Pioneering, reden voor een feest!

12 juli 2018

Op 5 juli heeft het netwerk van Pioneering het 10 jarig jubileumevent gevierd. Als locatie voor het event, met meer dan 250 deelnemers, was gekozen voor een hangar op Vliegveld Twenthe. Naast een gevarieerd programma met terugblikken en vooruitkijken was er ruim tijd voor ontmoeten en verbinden. Op het terras werd op deze zonnige dag volop bijgepraat door de bouw- en infrasector. Er was een grote opkomst vanuit het hele land en er werden meermaals lovende woorden uitgesproken over Pioneering. Niet alleen de deelnemers binnen het netwerk maar ook daarbuiten, herkennen de kracht van samenwerking en zijn een stimulans om nog meer "innovatiekracht" in te zetten voor de komende jaren!

10 jaar Pioneering, reden voor een feest!

Namens Loohuis Installatiegroep, initiatiefnemer en aanjager vanaf het begin, nam Ben Kuipers deel aan het panelgesprek samen met André Dorée (Universiteit Twente), Arie Kraaijeveld (voormalig voorzitter Innovatieplatform Twente) en Antje de Groot (Trebbe Noord-Oost).

Stichting Pioneering stimuleert vernieuwend ondernemerschap in de bouw door innovatie in proces, product, technologie en door markt te creëren. Sociale innovatie en het versterken van human capital zijn een belangrijk onderdeel van onze innovatieaandacht. Pioneering verbindt partijen en bevordert samenwerken en vernieuwen.

Pioneering is hèt platform van kennis delen en ontwikkelen voor alle partijen in Overijssel en Gelderland, zodat nieuwe methodieken leiden tot een sterke marktpositie van de Oost Nederlandse bouwsector. Kortom: Met Pioneers creëren we de meest innovatieve Bouwregio van Nederland”. Pioneering levert met haar deelnemers een bijdrage aan maatschappelijke vraagstukken door het uitvoeren van diverse innovatieprogramma's en activiteiten.

Open dagen Deltion

Lees dit artikel

‘Leerlingen Carmel College Salland presenteren uitwerkingen Installatietechniek'

Lees dit artikel