LOOHTS

LOOHTS maakt bestaande bouw energiezuinig

Bent u eigenaar of beheerder van een bedrijfsgebouw? Dan heeft u te maken met de steeds scherpere regelgeving voor duurzaamheid en energieverbruik. Of misschien met huurders die steeds hogere eisen stellen aan het energieverbruik, comfort en binnenklimaat van uw gebouw. U wilt of moet verduurzamen, maar hoe geeft u daar invulling aan? LOOHTS helpt u hierbij. Van advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Integrale duurzaamheidsoplossing op maat
LOOHTS is een integraal samenwerkingsverband tussen Loohuis Installatiegroep, Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn, Ter Steege Advies & Innovatie en Wildvank Gevelspecialisten. Samen bundelen we een schat aan kennis en ervaring in bouwkunde, gevelrenovatie en installaties. Deze disciplines zijn naadloos op elkaar afgestemd en versterken elkaar. En dat biedt voordelen:

  • U wordt volledig ontzorgd bij de verduurzaming van uw bedrijfspand.
  • U krijgt een totaaloplossing die volledig is afgestemd op uw wensen.
  • Gedurende het gehele verduurzamingstraject heeft u één aanspreekpunt.
  • U bent zeker van de beste aanpak en het hoogste rendement.

Eigen adviesbureaus
Binnen LOOHTS hebben we eigen adviesbureaus. Hierdoor bent u verzekerd van een advies op maat, dat financieel integraal is doorberekend. Zo verkrijgt u helder inzicht in de Total Cost of Ownership (TCO) van uw pand. Het energieverbruik, de energiekosten, de CO2-footprint, de verwachte onderhoudskosten en de onderhoudsplannen zijn hierin meegenomen. Ook onderzoeken we de subsidiemogelijkheden. Bijkomende zaken, bijvoorbeeld op bouwfysisch of bouwkundig gebied, brengen we eveneens bij u onder de aandacht.

Een duurzaam pand in drie stappen
Het verduurzamen van uw bedrijfsgebouw is een complex traject. Wat is de beste aanpak? Welke oplossing levert het meeste rendement op? Wij loodsen u hier graag doorheen. Dat begint met uw vraag of wens op het gebied van binnenklimaat, energiebesparing en/of circulariteit. Op basis daarvan zetten we een doordacht stappenplan in. In drie overzichtelijke stappen maken we uw gebouw comfortabel, energiezuinig en prettig om in te verblijven.

Stap 1: inventarisatie
We brengen de energieprestaties van uw pand in kaart en we bepalen de doelstellingen, rekening houdend met de huidige en verwachte toekomstige regelgeving.

Stap 2: advies
We bespreken de mogelijke aanpassingen ten opzichte van de bestaande situatie. Welke oplossing levert het meeste rendement op? Is een duurzame aanpak wel altijd het beste of is het verstandiger een conventionele aanpak te adviseren? We stellen een integraal maatwerkadvies op en een raming van de TCO, inclusief energieverbruik, energiekosten, CO2-footprint, verwachte onderhoudskosten, onderhoudsplannen en subsidiemogelijkheden.

Stap 3: uitvoering, beheer, onderhoud
Mocht u dat willen, voeren wij de door u gewenste aanpassingen graag voor u uit. Hiervoor maken we eerst een offerte. Na opdracht starten we met de engineering. We werken ons advies uit tot werktekeningen en we stemmen de planning met u af. Dit geldt ook voor het beheer en onderhoud.

Meer weten of een afspraak maken?

Benieuwd hoe LOOHTS uw bedrijfsgebouw verduurzaamt? Bel of mail ons! U bereikt ons op telefoonnummer: Ter Steege Bouw Vastgoed 055-543 122 22 of Loohuis Energie Installatie en Advies 088-1800 460. Ons e-mailadres is info@loohts.nl.

Waar moet uw bedrijfsgebouw aan voldoen?
Een wettelijk voorgeschreven energielabel.

LOOHTS is uw verduurzamingspartner voor:

  • een bedrijfsgebouw dat aan de wettelijke eisen voldoet;
  • een gezond, comfortabel binnenklimaat;
  • een lager energieverbruik en lagere energielasten;
  • circulaire toepassingen in uw gebouw;
  • een lagere CO2-footprint;
  • een representatief bedrijfsgebouw.

Bekijk ook het persbericht.

Contact opnemen

Wil je meer weten over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul hiernaast het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je informatie over de energiebesparingsplicht, informatieplicht, energielabel of EED?


Contact opnemen kan via het algemene telefoonnummer 088-1800460 of de mail: advies@loohuisgroep.nl.

Direct contact (alleen zakelijk)

Overige diensten

Bekijk specialisme

Energiebesparingsplicht en Informatieplicht

Bekijk specialisme