Installatietechniek Verbouw badkamer


Reinigend, relaxend, verfrissend. Voor de moderne mens is baden en douchen een beleving. Bijkomen van de dagelijkse stress of gewoon genieten. Comfortabel genieten! Van úw badkamer, ingericht volgens úw persoonlijke smaak en wensen.

Met de nieuwste innovatieve badkamer elementen kunnen we u bijna grenzeloze mogelijkheden aanbieden.
Van klein en compact tot zeer ruim en weelderig. Met mogelijkheden die passen bij de huidige wellness- en fitnesstrend: whirlpools, massage- en stortdouches, infrarood- en sauna cabines. Met een overvloed aan warm water en comfortabele vloerverwarming.

Als u eenmaal de beslissing voor een badrenovatie hebt genomen wilt u ook dat uw badkamer er precies zo uit gaat zien zoals ú dat wenst. Onze creatieve en deskundige medewerkers adviseren u graag om tot de meest optimale opstelling te komen. Met kennis van wat technisch allemaal mogelijk is en gevoel voor details. Er staan u meer dan 300 showroomopstellingen ter beschikking! Daarin vinden we in overleg met u zeker uw meest gewenste samenstelling.

U kunt alle zorgen aan ons toevertrouwen. Indien gewenst regelen wij niet alleen het technische deel van de badkamer renovatie, maar regelen we de gehele renovatie inclusief bouwkundige- en tegelwerken. Met betrouwbare partners, die weten wat het is om bij u thuis zo’n klus te klaren.
Wij staan graag voor u klaar.