Twente goes TECHNO geslaagd - Loohuis-Weber


Afbeelding Twente goes TECHNO geslaagd - Loohuis-Weber


Loohuis-Weber Installatietechnieken heeft deelgenomen aan het project Twente goes Techno en opende daarmee, tijdens de week van 14 tot 18 november, haar deuren voor 250 studenten van het voorgezet onderwijs omgeving Hengelo en Enschede.


Middels een bedrijfsbezoek aan onze vestiging lieten we de studenten kennis maken met de vele beroepen die binnen het prachtige vak installatietechniek bestaan en welke verschillende werkzaamheden we binnen Loohuis Installatiegroep uitvoeren.
Loohuis Installatiegroep verwacht dat de student, mede door deze voorlichting, een weloverwogen keuze maakt voor een vervolgopleiding.

De 250 leerlingen hebben in de Alles is Techniek Experience van OTIB op een aantrekkelijke en interactieve manier kennis gemaakt met de vele mogelijkheden die techniek hen te bieden heeft.
Tijdens de Alles is Techniekfilm ervoeren de leerlingen op een interactieve manier waar zij techniek allemaal tegenkomen in het dagelijkse leven. Daarnaast konden de leerlingen in de bus andere leuke en vooral leerzame activiteiten doen op het gebied van nieuwe technieken.
 
Vervolgens hebben we de leerlingen een kijkje in de keuken geboden bij Loohuis-Weber Installatietechnieken.
Na de rondleiding en het kennislaten maken met de vele facetten die de Loohuis Installatiegroep te bieden heeft, hebben ze een informatietas meegekregen.
 
We kunnen heel goed terugkijken op het project Twente goes Techno, middels OTIB en Loohuis–Weber Installatietechnieken hebben de leerlingen interactief kennis gemaakt met techniek!
◀  Naar nieuwsoverzicht